De mai bine de 80 de ani în domeniul produselor și proceselor pentru tratarea suprafețelor metalice, ZWEZ este o companie de familie care funcționează sub sloganul „chimie pe metal”. Întotdeauna cu accent pe cerințele și schimbările din piață.

Peste 80 de ani de cunoștințe de specialitate caracterizează proprietățile fascinante ale produselor ZWEZ cu multe caracteristici unice.

Produsele ZWEZ-Chemie rafinează metalul către piese inteligente prin acoperiri funcționale.

La fel ca într-o fabrică, proiectăm și optimizăm procesul dvs. cu produse ZWEZ în funcție de cerințele dvs. individuale. Inovator, în conformitate cu responsabilitatea noastră economică și ecologică.

Experții Zwez sunt întotdeauna dedicați și știu întotdeauna despre ce vorbesc. Fie că este vorba despre chestiuni generale de fosfatare sau colorare a metalelor, despre subiectul special și astăzi foarte actual al formării la rece a metalelor cu ajutorul straturilor anorganice de separare și de suport, sau despre lubrifianți speciali (vezi pelicule de format).

Puteți avea încredere deplină în experții Zwez, deoarece obiectivul nostru este întotdeauna cel mai bun rezultat posibil în funcție de interesul clientului. Sute de companii din întreaga lume împărtășesc această experiență cu noi în fiecare zi