De la crearea sa în 1953, CECO MEFIAG a câștigat recunoașterea ca lider global în dezvoltarea, fabricarea și distribuția de soluții de filtrare superioare. Soluțiile noastre avansate de filtrare și pompare depășesc așteptările din industria de finisare, electrodepunere și anodizare a metalelor.

Produsele noastre depășesc concurența în cele mai dificile condiții. Când proiectul este greu, filtrele MEFIAG funcționează mai mult. MEFIAG produce cele mai versatile produse de pe piață. Împreună cu soluțiile noastre de filtrare pentru galvanizare, produsele noastre sunt utilizate în nenumărate industrii din întreaga lume pentru a separa și elimina substanțele dăunătoare. Pe măsură ce expertiza noastră a crescut, un lucru nu s-a schimbat niciodată: devotamentul nostru neclintit de a crea produse fiabile și eficiente pentru clienții noștri. Alegerea unui sistem de filtrare MEFIAG pentru afacerea dvs. înseamnă că alegeți liniștea sufletească.

Suntem mândri de moștenirea MEFIAG. Încă din prima zi, ne-am angajat să oferim produse remarcabile pentru oameni remarcabili.

Dacă lucrați pentru excelență la fel de mult ca noi, atunci vă puteți baza pe MEFIAG pentru a aduce companiei dvs. fiabilitatea și distincția pe care o merită. Pentru soluția optimă de filtrare, alegeți MEFIAG.