Columbia Chemical oferă industriei de finisare a suprafețelor, produse chimice de acoperiri specializate de înaltă calitate. De mai bine de 40 de ani, am fost definiți de cercetare și dezvoltare inovatoare, producție de calitate, servicii receptive pentru clienți și suport tehnic pentru produse. În ultimul deceniu, ne-am concentrat pe dezvoltarea tehnologiilor verzi care au un impact mai mic asupra mediului.

Columbia Chemical este lider mondial în dezvoltarea aditivilor pentru finisarea suprafețelor metalice. Mândrii că suntem 100% deținuti de angajați, cercetarea și dezvoltarea noastră inovatoare, producția de calitate și serviciul pentru clienți și asistența tehnică de vârf în industrie ne-au definit de mai bine de patru decenii.

Procesele noastre de acoperiri și post-tratamente pentru protecția împotriva coroziunii sunt utilizate pentru a îndeplini cele mai exigente cerințe și specificații OEM. Aceste produse pot fi utilizate în diferite combinații pentru a oferi rezistență la coroziune scăzută până la mare și performanță de pulverizare cu sare neutră.