Belgia Germania

Lider Mondial in oferirea de soluții integrate care sporesc eficiența, îmbunătățesc siguranța, sporesc durabilitatea mediului și reduc costurile operaționale pentru aeroporturi, companii aeriene și ANSP.

Compania colaborează cu aeroporturile și companiile aeriene pentru a rezolva blocajele operaționale de la apropiere până la plecare. Soluțiile cuprind iluminatul aerodromului, sistemele de control al traficului bazate pe turnuri, automatizarea și serviciile inteligente de andocare, precum și aplicarea de IT și analize avansate pentru a furniza managementul total al aeroporturilor de top.

Cu peste 1.200 de angajați, ADB SAFEGATE deservește peste 2.500 de aeroporturi din peste 175 de țări, de la cele mai aglomerate și mai mari, precum Atlanta, Beijing, Dubai, Heathrow, Charles De Gaulle, Frankfurt, Istanbul, New Delhi și Changi, până la aeroporturi cu creștere rapidă în toată Asia și Africa.

Încă din anii 1920, ADB SAFEGATE a fost expert în crearea unui viitor de înaltă calitate, mai sigur și mai luminos.

“De-a lungul anilor, ne-am dezvoltat cunoștințele în domeniul iluminatului și al andocării, devenind experți în turnuri, porți, aerodromuri și servicii. Industria aviației este aproape de inimile noastre, iar istoria noastră îndelungată și cunoștințele vaste demonstrează pasiunea noastră continuă pentru a-i ajuta pe clienții noștri să își atingă performanța în aeroporturi și companii aeriene.”