OBSTA SNC

Membra a grupului CITEL (www.citel.fr) un grup industrial care proiectează, produce și vinde lumini de obstacolare pentru liniile de transmisie, telecomunicații, turnuri de radiodifuziune și țoață gama de obstacole pentru căile de navigație aeriana de mai mult de 30 de ani.

Specialist în iluminarea obstacolara.

De-a lungul anilor, s-au dezvoltat mari game de familii de produse, respectând cele mai severe standarde, solicitate de clienții noștri, de tip xenon neon și tip led.

Echipamentele de semnalizare obstacolara produse de OBSTA sunt proiectate respectând cele mai noi standarde internaționale prevăzute în anexa ICAO 14 capitolul 6 ediția 2018 și FAA AC 150 / 5345-43J. Constituie o gamă completă de intensitate scăzută, L-810 (L) (F), intensitate medie, L-865 / L-864, intensitate ridicată și, de asemenea, L-856, potrivite pentru turnuri de transmisie, catarg de telecomunicații, linii de transmisie, stive și turbine eoliene.

Echipamentele noastre de iluminat obstacolar sunt fabricate de noi și respecta integral recomandările ICAO-OACI Anexa 14 capitolul 6 (Organizația Aviației Civile Internaționale) și FAA (Federal Aviation Administration).

OBSTA fabrica exclusiv în unitățile proprii de fabricație în Franța, și are birouri de vânzări situate în Franța, Germania, SUA și China dar si prin GRUPUL CITEL.